Увага! Конкурс до Дня Незалежності України

 24 серпня 2019 року Україна буде відзначати День Незалежності України. Це найбільше свято на рівні держави. Україна впродовж багатьох віків боролася за право бути самостійною державою. Багато людей пожертвували своїм життям за те, щоб об’єднатися і зберегти українські землі,  народні звичаї і традиції, не втратити самобутність і не забути вікову історію рідного народу.  Це свято втілює прагнення українського народу до суверенності, єдності та самоідентифікації.

Відзначення цього свята не тільки нагадує українцям про здобутки і перемоги минулого, втрати і трагічні сторінки у розвитку і становленні країни як самостійної держави, але й вчить молоде покоління цінувати свою  країну, не забувати про своє коріння і бути справжніми патріотами.

В цей день плануються святкові заходи по всій території України, щоб вкотре показати силу та єдність нашого народу. Цей день є державним загальнонаціональним святом.

Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» приєднується до загальнонаціонального святкування Дня Незалежності України та оголошує конкурс «За що я люблю Україну?»

Вже третій рік поспіль обласна організація політичної партії «Наш край» проводить проект — конкурс на рівні  області, до якого залучаємо жителів Миколаївської області  небайдужих до історії України і її майбутнього, справжніх патріотів країни.

З умовами конкурсу можете ознайомитися на офіційному сайті МОО ПП «НАШ КРАЙ» і фейсбуці. Прохання Миколаївської обласної партійної організації «Наш край» до учасників конкурсу — дотримуватися умов конкурсу та вчасно надсилати листи за означеною тематикою.

Умови конкурсу: до участі у конкурсі приймаються відповіді, написані виключно державною мовою. Текст повинен бути стислим та не містити цитат відомих людей.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWeOwcYShhDhSusqPnIV3B3thoFqGOHiNGFVpWMbTutoJwnA/viewform?fbclid=IwAR241IJKEfonhTMnv3GHU3i2YlPgZc_l2_OTz8SymsnhDr_I55LhtiQg7S4

Кращі відповіді та інформація про переможця конкурсу буде розміщена на офіційному сайті МОО ПП «НАШ КРАЙ» та на сторінці у ФБ.

Листи приймаються до 20 серпня включно.