«Блакитний і жовтий навколо нас». Триває конкурс від «Нашого краю» до Дня Державного Прапора України

23 серпня відзначається День Державного Прапора України. Свято Державного Прапора України — це свято всіх поколінь українців, це данина поваги символу держави. Під рідним прапором український народ і сьогодні відстоює свою гідність та незалежність.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор.

Вже другий рік поспіль Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» запрошує виявити справжній патріотизм, любов та гордість за свою державу та проводить конкурс «Блакитний і жовтий навколо нас», присвячений Дню Державного Прапора України.

Цей конкурс охоплюватиме користувачів соціальної мережі Фейсбук.

Ми з радістю знайомимо вас з роботами учасників нашого конкурсу. Свої колективні фото надіслали учні загальноосвітньої школи № 40 м. Миколаєва.

Умови конкурсу:

☑️ Вподобати сторінку політичної партії «НАШ КРАЙ» https://www.facebook.com/nashkray.mykolayivshchyna/

☑️ Зробити особисте фото з українським прапором або в одязі, оздобленні, інтер’єрі місця фотографування тощо, де присутня комбінація блакитного та жовтого кольорів.

☑️ Розмістити це фото на своїй сторінці в Facebook з хеш-тегом #НашКрай та надіслати на електрону скриньку [email protected]

Ми чекаємо на ваші фото. За результатами оцінок експертного журі 22 серпня буде визначено фіналістів. В День Державного Прапора України ми урочисто оголосимо переможців конкурсу, а також розмістимо колаж з 10 найкращих фото на обкладинці нашої сторінки у Facebook. Сподіваємось на вашу креативність.

На переможців чекає нагородження.

 

Теги: , ,