Депутат Снігурівської міської ОТГ від «Нашого краю» Василь Гальович оновив подвір’я рідної школи

До першого вересня Калинівський навчально-виховний комплекс Снігурівського району матиме оновлене подвір’я завдяки допомозі депутата Снігурівської ОТГ від «Нашого краю» Василя Гальовича.

Калинівському навчально-виховному комплексу виповнилося 50 років. Він включає в себе загальноосвітню школу та дитячий садочок. Комплекс відвідують 87 школярів та 30 дошкільнят. Як розповіла директор закладу Вікторія Чернишева, подвір’я було вкрите старим асфальтовим покриттям, яке було вже пошкоджене.

«Ми довгий час намагалися «латати» подвір’я – засипали та бетонували ями, але це мало допомагало. Звернулися весною до Василя Якимовича. І до нового навчального року маємо таке чудове подвір’я, повністю застелене плиткою. Василь Якимович постійно відгукується на наші прохання, завжди знаходить можливість вирішити проблеми школи та садочка», — розповідає директор комплексу Вікторія Чернишева.

Загальна площа оновленого подвір’я Калинівського навчального закладу 160 кв.м.

«Нове покриття шкільного двору — це не тільки естетика, але й безпека дітей, які могли отримати травми на подвір’ї через вибоїни. Тому намагалися якнайшвидше вирішити цю проблему», — розповів Василь Гальович.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

Теги: Василь Гальович, ,