Освітяни Баштанського району висловили подяку Юрію Кормишкіну та Петру Жигалкіну за підтримку освітніх закладів

На свято Першого дзвоника у Лоцкінську ЗОШ І – ІІІ ст. Баштанського району завітали представники районної організації партії «Наш край» на чолі з Петром Жигалкіним та презентували подарунок – оновлену підлогу в одному з класів школи.

«Ми раді вітати наших друзів та дякуємо вам за допомогу та підтримку. Завдяки вам оновлена підлога у нашому класі та створено комфортні умови для навчання наших дітей. Ми завжди відчуваємо вашу допомогу і підтримку», — звернулась до представників «Нашого краю» вчитель Ірина Бойко.

Від імені педагогічного колективу та керівництва школи вручено персональні подяки голові обласної організації партії «Наш край» Юрію Кормишкіну та голові районної організації Петру Жигалкіну.

За ініціативи депутатів Баштанської ОТГ та за підтримки депутата обласної ради Юрія Кормишкіна також розроблено та профінансовано з обласного бюджету два мікропроекти для Христофорівської та Плющівської шкіл району по Програмах «Нова українська школа» та «Оновлення матеріальної бази комп’ютерних класів». Це стало найкращим подарунком закладам освіти до нового навчального року.

«Піклування про освітню галузь – це піклування про майбутнє. Тому ми вдячні обласній організації партії «Наш край» за таку турботу. Школи в районах мають талановитих та досвідчених працівників. І якщо їх досвід і знання підкріпити ще достойним матеріально-технічним оснащенням, ми матемо найкращі результати», — розповів директор Христофорівської ЗОШ Олександр Мазуренко.

Також, за ініціативи депутатів від «Нашого краю» Баштанської ОТГ, частина депутатських коштів у сумі 160 тис. грн   направлена на ремонт Баштанського інклюзивного ресурсного Центру.

«Це той напрямок, який ми не можемо залишити поза увагою.  І сьогодні у нас  на контролі Програма по виділенню з міського бюджету Баштанської ОТГ додаткових коштів для подальшого ремонту Центру у повному обсязі. Адже діти з особливими потребами мають мати рівні зі всіма умови для розвитку та навчання», — розповів Петро Жигалкін.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

 

Теги: , День знань,