Завдяки депутату обласної ради від «Нашого краю» Григорію Ташлику оновлена матеріально-технічна база освітніх закладів Вознесенщини

У Дорошівській ЗОШ Вознесенського району навчається 267 дітей. На початок нового навчального року школа отримала подарунок від депутата обласної ради Григорія Ташлика – при його підтримці школі вручено сертифікат на навчальний комп’ютерний кабінет.

«Не втомлюся повторювати, що Григорій Володимирович – наш давній друг. Раніше він попіклувався про придбання восьми комп’ютерів для молодшої школи. А в цьому році ми матемо сучасне оснащення для старшокласників. А старі комп’ютери з кабінету інформатики ми установимо вчителям-предметникам в навчальні кабінети», — розповіла директор закладу Любов Кузнєцова.

Також Любов Василівна висловила подяку голові обласної організації партії «Наш край» Юрію Кормишкіну за відремонтовану до нового навчального року спортивну залу.

Під час урочистостей до Дня знань Григорій Ташлик особисто привітав учнів та вчителів Тімірязівської школи Вознесенського району.

«День знань – свято особливе. Пам’ятаю, як з нетерпінням сам в свій час чекав зустрічі з однокласниками після довгих канікул. І недарма я сьогодні тут. Приїхав подивитись, як ви виросли, зміцніли, набралися сил для того, щоб надалі здобувати знання. Я бажаю вам натхнення у навчанні та високих здобутків», — звернувся до учнів Григорій Ташлик.

А подарунком для Тімірязівського навчального закладу став сертифікат на отримання інтерактивного комплексу, який буде придбано після надходження коштів з державного бюджету.

«Інтерактивний комплекс, а простіше, дошка – це мрія будь-якого вчителя-предметника. І тепер ми матемо можливість застосовувати новітні технології у навчальному процесі в нашій школі. Звісно, це завдяки вашій турботі і підтримці», — висловила подяку депутату Ірина Квашенко.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

Теги: , День знань,