«Хай серце наповнюється світлом і сили дарує Всевишній», — педагоги та учні Дорошівської школи передали вітання з Днем народження своєму депутату Г. Ташлику

Педагогічний колектив та учні Дорошівського закладу загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів вітають депутата Миколаївської обласної ради Григорія Ташлика з Днем народження. В своєму вітальному листі вони відзначили, що депутат є багаторічним другом навчального закладу та дякують йому за турботу, підтримку та доброту.

«В Миколаївській області є людина, чиє серце, наміри і дії спрямованні на творіння добра, радості, віри у краще майбутнє. Такою людиною є депутат Миколаївської обласної ради Ташлик Григорій Володимирович.

Висловлюємо щиру вдячність Григорію Володимировичу, за постійну турботу й увагу до проблем школи, надану благодійну допомогу на покращення матеріально-технічної бази навчального закладу.

З нагоди дня народження бажаємо міцного здоров’я, великого людського  щастя, невичерпної енергії. Нехай джерело людської вдячності за турботу та пошану будуть вірними супутниками на довгій дорозі Вашого життя. Хай ніколи не вичерпуються достатки та благополуччя, наснага і невтомність, а серце наповнюється світлом і сили дарує Всевишній.

Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення», — передають вітання педагоги та учні Дорошівської школи.

Теги: Дорошівка, , ,