Більше 200 «привітів» від дітей Миколаївщини передані на схід захисникам, — НАШ КРАЙ

Поробки та листи захисникам від дітей, зібрані «Нашим краєм» доставлені на схід. Напередодні 14 жовтня, Дня захисника України, Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» оголосила акцію «Лист моєму захиснику» і зібрала листи, поробки та обереги для воїнів, які несуть службу на передовій. В обласній організації партії розповідають, що листи «летіли» з різних районів Миколаївщини- Новоодеського, Казанківського, Очаківського, Єланецького, Кривоозерського, Миколаївського, Врадіївського.

Більше двохсот «привітів» від дітей Миколаївщини були передані волонтерці Ірині Абрамовій. Дев’ятого листопада вони були доставлені до адресатів. Про це Ірина повідомила на свої сторінці у ФБ.

«Крайня поїздка була просто неймовірна. Такої кількості обнімашок, щирих посмішок і щастя в очах я давно не бачила. Нас, тих, хто везе їм частинку дому, небагато лишилося, тож обійми були міцними і нас чекали дуже-дуже)…… Захисники щиро дякували за дитячі малюнки, листи, поробки і обереги, розібрали першими)… Вони в нас справжнісінькі і добре знають, що сонце над нашою країною сходить на Сході….», — розповіла на своїй сторінці Ірина Абрамова.

Організатори акції «Лист моєму захиснику» вдячні всім небайдужим, хто відгукнувся на ініціативу «Нашого краю». В партії впевнені, що для захисників, які місяцями знаходяться поза домівкою в екстремальних умовах головне – відчуття підтримки.

«Для бійців ці листи – і моральна підтримка, і розуміння того, що в них вірять, їх чекають з перемогою. Ці дитячі звернення зігрівають в холодних бліндажах, додають впевненості у власних силах», — зазначають в «Нашому краї».

 

 

 

Теги: волонтер, Ірина Абрамова, лист моєму захиснику,