«Наш край» нагородив кращих працівників агросфери у Вітовському районі у рамках проекту «Гордість нашого краю»

Нагороди, концертна програма, куліш та народні гуляння. У селі Засілля Вітовського району працівники СТОВ «Синтез» відзначили День працівників сільського господарства. Свято відбулося при підтримці голови обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна та голови Вітовської районної організації, депутата Вітовської районної ради, керівника підприємства Олексія Саділенка.

СТОВ «Синтез» розташовано у межах Первомайської селищної ради. Олексій Саділенко керує підприємством 17 років. В його підпорядкуванні працює близько 30 людей.

«Всі наші працівники – висококваліфіковані спеціалісти. Вирощуємо зернові та технічні культури. Підтримуючи найкращі традиції сільгоспвиробництва, ми постійно впроваджуємо нові технології і завдяки цьому досягаємо високої врожайності. Так уже заведено, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Але зараз ми вже закінчили всі роботи і маємо повне право відпочити та нагородити тих, хто вкладає в свою роботу душу задля хліба на столі», – розповів керівник підприємства, голова Вітовської районної організації партії «Наш край»  Олексій Саділенко.

Підприємство в цьому році відзначено нагородою групи компаній «ПАЕК»  за сумлінне та своєчасне виконання обов’язків. Кращим працівникам підприємства під час урочистостей вручено нагороди та кожному – запашний коровай на рушникові з урожаю 2019 року.

Сім працівників підприємства стали переможцями в рамках партійного проекту від «Нашого краю». За професіоналізм і активну діяльність у реалізації соціальних програм громади та з нагоди Дня працівників сільського господарства подяками «Гордість нашого краю» нагороджені головний агроном Людмила Якубчук, головний інженер Олег Скляр, механізатори Олексій Якубчук та Микола Мельникович, бухгалтер Альона Шевченко, водій Олександр Овчаренко та директор СТОВ «Синтез» Олексій Саділенко. Від обласної організації партії «Наш край» хліборобам вручено цінні подарунки.

СТОВ «Синтез» — підприємство соціально відповідальне. На території Первомайської селищної ради чотири садочки, чотири школи, Будинок культури, амбулаторія, функціонує велика ветеранська організація. Всі вони завжди знаходять розуміння своїх проблем та підтримку у керівника підприємства та депутата районної ради Олексія Саділенка. І сам новообраний керівник районної організації партії «Наш край» переконаний, що сільгосппідприємства, які функціонують на території населених пунктів, не повинні закриватися від проблем громади за високим парканом. Підтвердженням того, що підприємство крокує в ногу з громадою, стали привітання аграріям від представників селищної ради, навчальних та медичних закладів.

«Щиро вітаємо аграріїв. Хвала рукам, які пахнуть хлібом. Хвала людям, які працюють на землі. Міцного здоров’я, сприятливої погоди. Хочемо, Олексію Олексійовичу, подякувати вам за співпрацю. Ми завжди із вдячністю згадуємо те, що ви для нас робите. Хай завжди вас супроводжує благодать та успіх», — привітала аграріїв директорка Первомайської опорної школи Світлана Клапушинська.

Створювали настрій присутнім і зробили незабутнім свято виступи працівників Первомайського Будинку культури. Після урочистостей працівників підприємства та жителів селищної ради чекали смачна каша, узвар, конкурси, розваги та танцювальна програма.

У «Нашому краї» впевнені, що спроможність майбутніх громад в сільській місцевості прямо залежить від соціальної відповідальності аграрних підприємств, які розташовані на їх території. І підтвердження тому – СТОВ «Синтез». Обласна організація партії «Наш край» приєднується до привітань аграріям. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

 

 

Теги: , гордість нашого краю, День сільського господарства, , Олексій Саділенко, Первомайська селищна рада, СТОВ "Синтез"