Лук’янівська сільська рада Баштанського району висловила подяку Юрію Кормишкіну

Лук’янівська сільська рада Баштанського району висловила подяку голові обласної організації політичної партії «Наш край», депутату обласної ради Юрію Кормишкіну за активну життєву позицію та допомогу територіальній громаді в ремонті дороги Лук’янівка – Привільне.

Як ми вже повідомляли,  «Наш край» та голова обласної організації партії Юрій Кормишкін підтримав ініціативу фермерів та допоміг забезпечити проїзджаємість і сполучення села Лук’янівка з районним центром.

З ініціативою провести роботи виступив депутат Баштанської районної ради від «Нашого краю» Віктор Татарчук. Проблема була в забезпеченні екскаватором погрузки жорстви. Голова районної партійної організації «Наш край» Петро Жигалкін звернувся до очільника обласної організації Юрія Кормишкіна з проханням надати екскаватор для забору та погрузки жорстви з кар’єру. Техніку для транспортування надано фермерськими господарствами Віктора Татарчука та Олександра Несука, а також ТОВ «Еліта В» Володимира Старікова.

У «Нашому краї» наголошують, що наша команда завжди підтримує ініціативи жителів області щодо благоустрою та покращення соціальної сфери в громадах Миколаївщини.

 

Теги: , Лук'янівська сільська рада, , ,