Депутати від «Нашого краю» забезпечили овочами 600 одиноких громадян Заводського району

600 одиноких громадян Заводського району Миколаєва отримають овочеві набори. Четвертий рік поспіль депутат Миколаївської міської ради від «Нашого краю» Сергій Кантор та його однопартійці – депутати обласної ради Тахір та Рустамджан Садрідінови – забезпечують запасом овочів на зиму підопічних відділення адресної допомоги Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування.

«Завдяки їх благодійній допомозі (овочі в асортименті) близько 600 одиноких громадян, що знаходяться на соціальному обслуговуванні у відділенні адресної допомоги Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування, зможуть покращити свій раціон харчування, особливо це доречно перед Міжнародним днем людей з інвалідністю, Новорічними та Різдвяними святами», — розповіла заступник директора міського територіального центру Наталя Садова.

Від імені колективу міського територіального центру та одиноких громадян, що проживають у Заводському районі Наталя Садова подякувала благодійникам.

«Дуже приємно, що серед нас живуть люди, готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею.
Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше людського тепла на вашому життєвому шляху!», — подякувала Наталя Садова.

Нагадаємо, що в рамках щорічної програми «Допомога населенню Миколаївського району» в 2018 році депутат обласної ради від політичної партії «Наш край» Тахір Садрідінов організовував ярмарок з продажу овочевої продукції за соціальними цінами, що дає можливість людям значно заощадити кошти на придбанні овочів.  Було реалізовано 102 тони продукції у 25 населених пунктах. Також надано безкоштовно і розвезено  12 тон овочів у 23 заклади освіти.

 

Теги: Заводський район, , , ,