«Наш край»: Сьогоднішні події в Миколаївській облраді — спроба незаконного захоплення влади в області

Фракція партії «Наш край» в Миколаївській обласній раді заявляє про третю спробу голови обласної адміністрації втрутитись в роботу органів місцевого самоврядування і при підтримці окремих депутатів зняти з посади діючу голову ради Вікторію Москаленко.

На нашу думку, очільнику ОДА зараз потрібно консолідувати всі сили для розвитку Миколаївщини та втіленню ініціатив президента в області, а не направляти зусилля на підкорення своїй волі депутатського корпусу. Фракція «Наш край» вже заявляла, що готова на конструктивну співпрацю задля добробуту Миколаївщини.

«Наш край» вважає події в обласній раді спробою нелегітимного захоплення влади окремими депутатами за змовою з головою обласної адміністрації. І просить правоохоронні органи дати правову оцінку діям, які відбуваються сьогодні.

 «Депутати фракції «Наш край» готові голосувати за питання, важливі для області. Від нас чекають сьогодні, що буде з ОТГ, від нас чекають зміни до бюджету, попереду бюджет — 2020, вирішення кричущих проблем з дорогами. Ми налаштовані на роботу з новою командою адміністрації. Ми готові спілкуватись і працювати для Миколаївщини. Також звертаємось до депутатів, які сьогодні намагаються зривати вирішення важливих питань, що задача депутата – працювати на благо людей, а не грати в політичні ігри», — заявив голова фракції Юрій Кормишкін.

Теги: захоплення влади в області, , обласна рада,