Референдум, жодних іноземців, підготовлена інфраструктура, – «Наш край» прокреслив «червоні лінії» земельної реформи

“Наш край” застерігає владу проти необдуманих кроків у запровадженні ринку землі та проголосив “червоні лінії” земельної реформи. Про це заявив співголова партії, народний депутат Валерій Давиденко.

Він наголосив на «червоних лініях» земельної реформи.

«Наш край» попереджає владу проти необдуманих кроків у такій чутливій для держави сфері. Партія проголосила «червоні лінії» земельної реформи:  референдум, жодних іноземців, підготовлена інфраструктура”, – сказав Валерій Давиденко.

Співголова партії “Наш край” відзначив, що кількість правок, які надійшли до другого читання законопроєкту, свідчить, що суспільство не готове до такого закону.

“Комітет з питань аграрної та земельної політики розглядає понад 4,6 тис. поправок, що надійшли до другого читанні. Така велика кількість правок та емоційні дискусії навколо питання свідчать про те, що суспільство поки не готове до запровадження ринку землі. Але вже готове обговорювати та наводити аргументи”, – повідомив Валерій Давиденко.

Він зазначив, що влада не має запроваджувати зміни, які не сприймаються українцями.

“Важливо продовжувати вести дискусію та знаходити спільний знаменник”, – підсумував Валерій Давиденко.

Нагадаємо, 13 листопада Верховна Рада проголосувала  в першому читанні за законопроєкт 2178-10, який скасовує заборону на продаж земель сільськогосподарського призначення

Теги: , , червоні лінії