Більше 10 тисяч подарунків отримали дітлахи Миколаївщини від «Нашого краю»

День Святого Миколая – день дива, мрій та сподівань. Це улюблене свято дітлахів.  Малеча з нетерпінням очікує подарунки від святого Миколая, намагаючись протягом року бути чемними, слухняними, допомагати батькам та рідним, гарно навчатися. Сьогодні сотні представників «Нашого краю» перетворилися на справжніх чарівників і вирішили подарувати дітям казку.

«Тисячі дітей лягають спати напередодні цього свята з думкою, щоб Миколай про них не забув. Кожен може приміряти костюм чарівника і подарувати диво дитині. Адже немає нічого ціннішого, ніж дитяча радісна посмішка. Нехай подарунок буде не таким коштовним, але для когось він буде найдорожчим. Сподіваюся, що малеча надовго збереже свою дитячу безпосередність, доброту та віру в дива», — розповів голова обласної організації «Наш край» Юрій Кормишкін.

Всі вітання проходили в рамках власного щорічного проекту Миколаївської обласної організації партії «Наш край»  «Зігрій теплом кожну дитину». Як зазначають організатори, партійна робота полягає не тільки в підготовці виборів або в депутатській діяльності. На кожній партії є ще й соціальна відповідальність. Даний проект тільки один з багатьох, які організовує та впроваджує «Наш край».

«В нашій організації партії запроваджено багато проектів. Деякі – постійно-діючі, щорічні, деякі – творчого спрямування та не мають принципу повторюваності. Мабуть, всі погодяться, що один з найулюбленіших якраз і є «Зігрій теплом кожну дитину». Проект виявився не тільки вдалим з точки зору активності представників партії, але й своїм теплом, бажанням дійсно стати помічником Святого Миколая та подарувати дітям трішечки щастя, турботи та віри в добро.  «Наш край» — соціально-відповідальна партія і ми пишаємося тим, що в нашій команді є люди, які прагнуть робити світ навколо кращим. Добро починається з кожного».  – впевнені у «Нашому краї».

Варто відзначити, що проект «Зігрій теплом кожну дитину» реалізовується уже протягом 3 років. За цей час тільки цим проектом охоплено 28 тисяч дітей з усієї області.

 

 

 

 

Теги: , , ,