За підтримки «Нашого краю» в Кривобалківській школі облаштували подвір’я

Спільними зусиллями депутата Миколаївської обласної ради від партії «Наш край» Тахіра Садрідінова та Кривобалківської сільської ради на чолі з Федором Мухарським вдалось реалізувати проект по облаштуванню подвір’я Кривобалківської школи.

На благоустрій території освітнього закладу були виділені кошти з обласного бюджету та бюджету Кривобалківської сільської ради. Наскільки стало відомо ще донедавна територія шкільного подвір’я була уже сильно зіпсована часом: потріскана плитка, нерівне покриття. Наразі вся територія шкли огороджена новим парканом, а саме подвір’я тепер в акуратно викладеній бруківці.

Причетні до реалізації проекту разом з депутатом Миколаївської обласної ради Тахіром Садрідіновим, депутатами районної ради Сергієм Протченком та Оленою Завгороднею, а також Кривобалківським сільським головою Федором Мухарським, привітали шкільну родину з новорічними та різдвяними святами на оновленому шкільному подвір’ї та закликали учнів бережливо ставитися до того, що зроблено.

За словами депутата Миколаївської обласної ради Тахіра Садрідінова це тільки один з багатьох проектів до якого долучається команда «Нашого краю» по розвитку та підтримці освітньої галузі.

«Приємно дивитися, коли умови навчання та виховання дітей стають кращими. Приємно, що спільно, командно депутати обласної ради разом з місцевими радами об’єднавшись мають можливість реалізовувати такі проекти. Дітей чужих не буває. Тільки разом, тільки системно ми можемо крок за кроком роботи життя кращим, а умови проживання достойними. Маю надію, що попереду у нас ще багато буде проектів, направлених на розбудову та поліпшення», — підкреслив Тахір Садрідінов.

В свою чергу, колектив закладу подякував всім, хто долучився до ремонту та сприяв якісному виконанню робіт по облаштуванню шкільного подвір’я.

Теги: Кривобалківська сільська рада, ,