Свято з «Нашим краєм» завітало до інклюзивно-ресурсного Центру у Баштанці

Голова районної організації політичної партії «Наш край» Петро Жигалкін завітав у гості до вихованців інклюзивно-ресурсного Центру у Баштанці, щоб привітати дітлахів з Різдвом.

Баштанський інклюзивно-ресурсний центр відкрив свої двері для дітей з особливими освітніми потребами району рік тому. Тоді депутати від «Нашого краю» в районній раді активно долучилися до його створення. На сьогодні кваліфікований супровід у центрі отримують більше тридцяти дітей.

  «Ми раді, що сьогодні діти знайшли в центрі не просто кваліфіковану допомогу. Вони спілкуються, товаришують, центр для них став рідним. Хочеться побажати вам здоров’я та здійснення мрій. Хай Різдво подарує вам дива!», — привітав присутніх Петро Жигалкін.

Для батьків та гостей Центру діти підготували різдвяну виставу, під час якої кожен проявив свої таланти. Святковий настрій дітям додали подарунки від обласної організації партії «Наш край».

Нагадаємо, що в період циклу новорічних свят в рамках реалізації власного проекту Миколаївської обласної організації партії «Наш край» «Зігрій теплом кожну дитину» більше 10 тис. дітей Миколаївщини отримали новорічні подарунки та щирі вітання від представників «Нашого краю».

 

 

 

 

Теги: Баштанка, інклюзивно-ресурсний Центр, , , Різдво