Підтримка соціальної сфери – основа роботи «Нашого краю», — Веселинівська РПО відзвітувала за 2019 рік своєї діяльності

В 2019 році робота Веселинівської районної організації партії «Наш край» була  спрямована на підтримку соціальної сфери – приділялася увага людям похилого віку, учасникам бойових дій, ветеранам війни і праці, взято опіку над центр денного перебування одиноких у с. Миколаївка. Про це йшлося під час зборів активу районної організації партії, які пройшли 4 березня 2020 року.

На порядок денний було винесено два питання: перше – про звіт депутата Веселинівської селищної ради, голови Веселинівської РПО «Наш край» Сергія Свердана за 2019 рік; друге – підготовка до місцевих виборів.

 «В своїй діяльності депутата та голови районної організації партії «Наш край» особливу увагу я приділяю закладам освіти та підтримці талановитої молоді нашої громади. При підтримці Юрія Кормишкіна напередодні новорічних свят ми змогли приділити особливу увагу дітям-сиротам та дітям без батьківської опіки, які навчаються у Веселинівській ЗОШ. Ми підтримуємо проведення всіх культурно-розважальних заходів в селищі. Відповідальність за соціальну сферу є основою нашої діяльності», — розповів Сергій Свердан.

Голова виконавчого комітету Миколаївської обласної організації політичної партії «Наш край» Ольга Остапчук  розповіла про роботу «Нашого краю» в області.

«Наш край» – не парламентська партія, а партія місцевого самоврядування, ми приділяємо особливу увагу діяльності на місцях. Наші представники спілкуються безпосередньо зі своїми виборцями, знають проблеми громад і докладають максимум зусиль для їх вирішення. Голова нашої партійної організації Юрій Кормишкін  в тому числі завжди піклується про покращення інфраструктури, медичного обслуговування та умов в навчальних закладах саме в сільській місцевості», — наголосила Ольга Остапчук.

Під час зборів було вручено партійні квитки новим членам партії «Наш край». Наостанок, голова Веселинівської районної партійної організації привітав всіх жінок з прийдешнім весняним святом.

«Від імені Веселинівської районної партійної організації «Наш край» я хочу привітати прекрасну половину населення з цим чудовим днем і побажати поваги і розуміння від колег, захоплення від оточуючих, любові й теплоти від рідних сердець, задоволення і насолоди від життя, приємних сюрпризів та добрих подарунків від долі. Бажаю справжнього жіночого щастя і нев’янучої чудової краси», – завершив збори Сергій Свердан.

 

 

 

Теги: ,