«Для тих, хто заслуговує найкращого», — в Первомайському відсвяткували Міжнародний жіночий день

За підтримки та при участі голови Вітовської районної організації партії «Наш край» Олексія Саділенко відбулось святкування Міжнародного жіночого дня. В Первомайському Будинку культури відбулась концертна програма та урочисті заходи. З теплими словами привітання від себе особисто та від голови Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна до присутніх звернувся Олексій Саділенко, побажавши жінкам міцного здоров’я, кохання та щастя.

«Наші трудівниці, наша опора та підтримка, наша турбота і наш оберіг. Ви, наші жінки є оплотом добра та світла. Ваші тендітні плечі інколи витримують стільки труда та турбот, що не кожному чоловікові до снаги. Від себе особисто та від голови партії Юрія Коримшкіна я вітаю вас з вашим днем – зі святом весни, пробудження життя, любові та нових звершень. Щиро бажаю, щоб кожна з вас відчувала себе коханою, захищеною і щасливою. І нехай ваша праця завжди буде достойно оцінена», — сказав Олексій Саділенко.

Окрім того голова Вітовської районної організації партії «Наш край» під час святкового заходу надав уже традиційну матеріальну підтримку творчому жіночому колективу «Засільчанка»  для того, щоб їхня творчість і надалі приносила задоволення та радість односельцям.

Теги: 8 Березня, Вітовська районна організація партії "Наш край", Міжнародний жіночий день, Олексій Саділенко