«Наш край» допоміг озеленити подвір’я Храму Первоверховних Апостолів Петра і Павла в селищі Веселинове

«Наш край» долучився до благоустрою та озеленення території навколо Храму Первоверховних Апостолів Петра і Павла в селищі Веселинове. Як зазначив голова Веселинівської районної організації партії Сергій Свердан актив партії щороку долучається до подібних акцій так як озеленення селища – це необхідність для підвищення комфортного проживання людей.

«Мені дуже радісно спостерігати за тим, як наші люди уміють дружно працювати на благо громади. 75 саджанців туй і триста кущів ірису було висаджено до недільної служби. Скільки саджанців квітів – важко зрахувати. Це гарна праця, добра. До Храму постійно ходять люди, це оплот духовності. Тепер буде ще приємніше дивитись і на подвір’я, і на будову церкви», — зазначив Сергій Свердан.

Голова «Нашого краю» в Веселинівському районі також відзначив, що на цьому плани по озелененню території району не закінчуються.

«Уже гарна погода. Можна трішки ще попрацювати не тільки в себе на городах, але й повеснувати в селищі. Адже для наведення ладу і посадки дерев чи кущів не так багато часу залишилось. Будемо намагатись як і в попередні роки посадити молодих саджанців найближчим часом», — підкреслив Сергій Свердан.

До благоустрою подвір’я Храму та озеленення долучилось близько 50-ти людей серед яких були і члени партії «Наш край» Сорокопуд Г.М., Сорокопуд І.Д., Свердан С.М., Куліков О.М..

Нагадаємо,

що Миколаївською обласною організацією партії  «Наш край» уже декілька років поспіль проводиться власний проєкт «Наш квітучий край». Тільки у минулому році до проєкту долучились 12 районів, понад півтисячі учасників, висаджено більше двох тисяч саджанців паркових і садових культур.

Теги: Веселинівська РПО, , , Храм Первоверховних Апостолів Петра і Павла в селищі Веселинове