«Наш край» у Новому Бузі прийшов з подарунками в дитячій садок

М’які теплі ковдри для малюків в подарунок від представників «Нашого краю» минулого тижня отримали вихованці Новобузького дитячого садочку «Пролісок».

«До нас звернулося керівництво освітнього закладу з проханням про допомогу. Адже, оновлення матеріальної бази – це створення комфортних умов для перебування наших дітей. Діти сприймають світ через оточення. В комфортних умовах формується смак і почуття прекрасного. «Наш край» завжди іде на зустріч освітнім закладам», — розповів голова Новобузької районної організації партії «Наш край» Володимир Уманський.

60 новеньких ковдр будуть тепер зігрівати малюків під час денного відпочинку. Основні кошти для придбання подарунку надав депутат Новобузької міської ради Володимир Лагодієнко. До нього приєднались інші депутати – представники партії.

«Ми вдячні за такий подарунок депутатам від «Нашого краю». Від імені діток, батьків, персоналу і себе особисто хочу побажати, щоб не вичерпувалося у вас натхнення на добрі вчинки, а добро, подароване іншим, поверталося вам. Наш садочок відвідують близько 60 дітей, і тепер всі вони забезпечені новими ковдрами», — розповіла завідуюча ДНЗ Світлана Лебедик.

В минулому році при підтримці депутата обласної ради Володимира Поточняка  в ДНЗ «Пролісок» було реалізовано мікропроект з оновлення меблів у всіх групах дитячого садочку. Депутати міської ради від «Нашого краю», міський голова Максим Лагодієнко та депутат обласної ради Володимир Поточняк обговорили з педагогічним та батьківським колективами нагальні проблеми дошкільного закладу для подальшого їх вирішення.

 

 

Теги: Володимир Лагодієнко, , ,