Депутати обласної ради від «Нашого краю» Тахір та Рустамджан Садрідінови провели робочу зустріч з керівництвом Миколаївського району з питань протидії пандемії

Сьогодні відбулась робоча зустріч депутатів Миколаївської обласної ради від «Нашого краю» Тахіра Садрідінова та Рустамджана Садрідінова з представниками районної ради, адміністрації та головними лікарями медичних закладів району.
У ході робочої зустрічі була обговорена ситуація щодо заходів, які вживаються для попередження розповсюдження коронавірусної інфекції — стан забезпечення закладів охорони здоров’я району необхідним медичним обладнанням, виробами медичного призначення, захисними і дезінфекційними засобами тощо.
«Ми повинні тримати ситуацію під контролем. Рівень забезпечення медичних закладів на сьогодні підвищує ризики важких та летальних випадків захворювання на коронавірус. Наша задача – акумулювати всі ресурси для того, щоб забезпечити наші лікарні всім необхідним», — висловив думку Тахір Садрідінов.
З метою утримання ситуації під контролем та координації дій, було запропоновано проводити такі зустрічі двічі на тиждень по понеділках та четвергах. На наступну зустріч керівники медичних закладів повинні підготувати конкретні пропозиції щодо необхідного обладнання та витратних матеріалів, які потрібні для противірусних заходів.

Теги: , , Рустам Садрідінов,