Тахір та Рустамджан Садрідінови спрямують кошти, які виділяються для виконання депутатських повноважень, на потреби Миколаївської ЦРБ

Депутати обласної ради від «Нашого краю» Тахір та Рустамджан Садрідінови спрямують по 50 000 грн з коштів, які  виділяються на виконання депутатських повноважень, для придбання медичного обладнання та засобів індивідуального захисту медичним працівникам центральної районної лікарні Миколаївського району. Про це стало відомо під час засідання робочої групи, яка щопонеділка та щочетверга збирається при Миколаївській районній адміністрації.

Під час засідання було заслухано керівників медичних закладів району та  обговорено подальші спільні дії, пов’язані із запобіганням поширенню коронавірусу на території району.

За інформацією керівників медичних закладів, з Державного резерву України  Центральна районна лікарня отримала 2000 медичних масок, Центр первинної медико-санітарної допомоги – 1000 масок. Крім того, до кінця тижня Центр отримає 50 засобів індивідуального захисту (костюмів), які були придбані за кошти районного бюджету та будуть направлені у всі амбулаторії та пункти здоров’я району. Також замовлено ще 2000 медичних масок.

Саме під час засідання було вирішено направити по 50 тисяч гривень від Тахіра та Рустамджана Садрідінових для придбання медичного обладнання та засобів індивідуального захисту медичним працівникам Центральної районної лікарні. Крім того, родина Тахіра Садрідінова передасть безкоштовно медичним закладам району антисептичні засоби та долучиться до придбання медичного обладнання.
Тахір Садрідінов закликав всіх бізнесменів, підприємців, незважаючи на політичні вподобання, згуртуватися у боротьбі з епідемією та разом працювати на випередження.

«В тій ситуації, в якій сьогодні ми опинилися через неготовність наших медичних закладів до боротьби з пандемією, завдання кожного – надати посильну допомогу нашим медикам та лікарням. І ті підприємці, у яких є можливість, не мають морального права залишитись осторонь. Тут не вийде діяти за принципом «моя хата з краю», інакше пандемія не омине жодної хати. Вибачте за каламбур, але це так», — висловив думку Тахір Садрідінов.

Нагадаємо, що з метою утримання ситуації під контролем та координації дій в Миколаївському районі, було запропоновано проводити такі зустрічі двічі на тиждень по понеділках та четвергах.

Теги: Миколаївська ЦРБ, , ,