Звіт депутата Миколаївської обласної ради Андрія Миколайовича Закусілова за 2019 рік

  1. Діяльність на виборчому окрузі

Виборчий округ № 38 м. Снігурівка.

Протягом 2019 року безперебійно працювала громадська приймальня (м. Снігурівка вул. Суворова 17, другий поверх).

Мною здійснено  63 особистих та виїзних прийоми, розглянуто 76 письмових та усних звернень громадян, підготовлено і подано на розгляд до відповідних органів влади та посадових осіб 28 депутатських запитів  та звернень.

Брав участь у засіданнях та обговореннях на сесіях Снігурівської районної і міської рад  як депутат обласної ради по округу.

Неодноразово брав участь у роботі нарад Снігурівської РДА з соціальних питань, охорони здоров’я, захисту прав воїнів АТО та їх сімей.

Серед найважливіших напрямків діяльності:

  • Сприяння фінансуванню програм соціально-економічного розвитку регіону.
  • Розвиток молодіжного спорту.
  • Будівництво та ремонт інфраструктурних та соціальних об’єктів.
  • Соціальна підтримка населення, благодійна діяльність та вирішення проблем окремих громадян.

Висвітлення депутатської діяльності проходить на особистій сторінці та сторінці «Наш край. Снігурівщина» соціальної мережі «Фейсбук».

  1. Діяльність в обласній раді 

Є  заступником голови постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства, розвитку зон відпочинку та туризму.

Обрав цю комісію, тому що вважаю розвиток охорони здоров’я та соціальний захист населення одним із головних питань усіх рівнів влади.

Протягом 2019 року у складі комісії брав участь у роботі над наступними програмами: обласна Програма «Медичні кадри Миколаївщини», комплексна програма соціального захисту населення «Турбота», програма економічного і соціального розвитку Миколаївської області, обласна Цільова соціальна програма з протидії  ВІЛ-інфекції/ СНІДу, комплексна програма захисту прав дітей  Миколаївської області «Дитинство»,  обласна Програма «Безбар’єрна Миколаївщина», обласна Програма боротьби з онкологічними захворюваннями.

3.Освіта

 

Продовжую лобіювання впровадження інклюзивної освіти на території Снігурівського району, яке розпочате в 2017 році.

За моїм поданням з обласного бюджету виділені кошти:

  • Снігурівській ЗОШ №1 в розмірі 50 тисяч гривень на придбання світлового обладнання та покриття для підлоги.
  • Снігурівській ЗОШ №2 в розмірі 50 тисяч гривень на придбання холодильника, морозильної камери та 3 шкільних стінок.
  • Снігурівській ЗОШ №3, в розмірі 50 тисяч гривень на придбання лінолеума ,приладів освітлення та шкільної дошки.
  • Снігурівській опорної ЗОШ №4, в розмірі 50 тисяч гривень на придбання індивідуальних шаф для зберігання одежі та особистих речей для учнів першого класу.
  • Разом з іншими депутатами від «Нашого краю» сприяв виділенню фінансової підтримки навчальних закладів району, яку вони отримали з обласного та районного  бюджетів для посилення матеріально-технічної бази та проведення ремонтних робіт в школах.
  1. Медицина
  • За моїм поданням з обласного бюджету виділені кошти Снігурівській районній лікарні в розмірі 2 млн гривень на придбання сучасного апарату УЗД.
  • Фінансова допомога та медичний супровід у медичних закладах обласного підпорядкування 12 важкохворих та онкохворих зі Снігурівського району.
  1. «Буде спорт – буде здорова нація!»

 Систематично організовую та підтримую проведення різноманітних спортивних заходів та турнірів, адже вважаю, що спорт потрібен кожному задля здорового розвитку нації.

  • За поданням фракції «Наш край» Снігурівський район отримав кошти на будівництво 4 відкритих спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Два майданчики (село Новопетрівка та Снігурівська ЗОШ №3) запрацювали вже в 2019 році. Спортивні майданчики в селі Павлівка та на території Снігурівської ЗОШ №2 запрацюють навесні 2020 року.
  • За моїм поданням з обласного бюджету виділені кошти на придбання спортивного комплексу «Воркаут», який включає в себе обладнання для тренування на турніках, брусах та шведських стінках. Комплекс встановлено на пришкільній території Снігурівської опорної ЗОШ №4.
  • Протягом 2019 руку організовано та проведено 5 районних відкритих турнірів з волейболу.
  • Мною надана фінансова допомога 2 спортивним командам для поїздок на змагання.
  • Як депутат і активна людина завжди ставлю у пріоритетах підтримку активної молоді району та спортивного руху. Крім того, нашими депутатами партії систематично здійснюється фінансова підтримка місцевих команд.
  1. Соціальний напрямок.

 

  • Щороку сприяю виділенню подарунків для першокласників різних шкіл району до 1 вересня та подарунків до дня святого Миколая дітлахам дитячих садочків.
  • Проведення благодійних обідів для соціально-незахищених верств населення та людей, що потребують допомоги – 380 порцій обідів та 120 продуктових наборів.
  • Беру активну участь у розвитку волонтерського руху на Снігурівщині. Провів 10 спільних акцій з БФ «Волонтери Снігурівщини» по збору продуктів, теплих речей для воїнів АТО (ООС), дитячих будинків та постраждалих жителів Донецької та Луганської областей.

 

Теги: , звіт за 2019 рік, ,