«Я впевнений, що в понеділок ми всі зберемося на сесію і нарешті проголосуємо», — Кормишкін про виділення коштів на боротьбу с пандемією

Голова обласної організації партії «Наш край», депутат обласної ради Юрій Кормишкін вважає, що від своєчасного виділення коштів на боротьбу с коронавірусом залежить безпека жителів Миколаївщини. Про це він ще раз нагадав на своїй сторінці  у соціальній мережі.

«Сьогодні відбулася сесія Миколаївської облради. Я не буду коментувати її підсумки, думаю, що більшість і так все бачили. Радий, що після сесії на кінцеве обговорення розподілу коштів зібралися ті, кого насправді хвилює майбутнє регіону. Я впевнений, що в понеділок ми всі зберемося на сесію і, нарешті, проголосуємо за виділення коштів на боротьбу з коронавірусом», — висловив впевненість депутат.

Юрій Кормишкін зазначив, що відповідальність за медицину в області  лежить як на чиновниках ОДА, так і на депутатах облради.

«Зайвий раз нагадаю, що від прийняття цього вкрай важливого рішення про виділення коштів залежать вчасні виплати заробітної плати медикам, які сьогодні, ризикуючи своїм здоров’ям, роблять усе, щоб не допустити розвитку епідемії, а також необхідне оснащення обласної інфекційки і районних лікарень», — наголосив Кормишкін.

Голова фракції «Наш край» в обласній раді також подякував депутатам за те, що підтримали його ініціативу і проголосували за призначення професіонала і дуже відповідальної людини Світлани Федорової головним лікарем обласної інфекційної лікарні.

«Я щиро бажаю їй міцного здоров’я, сил та терпіння. І дякую Вам, Світлано Федорівно, за Ваш професіоналізм та людяність», — подякував Юрій Кормишкін.

Теги: , , ,