За минулий рік компанія «ПАЕК», де проводять обшуки, сплатила 175,8 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів

20.07.2020

Сільськогосподарські підприємства групи компаній «ПАЕК» в 2019 році сплатили до бюджетів усіх рівнів Миколаївської області 175,8 млн грн податків і зборів. Це склало 8,6% від загальних надходжень по підприємствах-сільгоспвиробниках, основним видом яких є вирощування зернових культур в регіоні. Таку інформацію надали в Державній податковій службі у відповідь на інформаційний запит інтернет- видання «АгроЮг».

Загалом в обробці групи компаній «ПАЕК» знаходиться 3% від всіх земель, що задіяні в сільгоспвиробництві в Миколаївській області. До держбюджету від сільгосппідприємств за минулий рік надійшло 127, 8 млн грн. Це склало 11,4% від загальних надходжень податків підприємств-сільгоспвиробників Миколаївщини в державну скарбницю. До місцевих бюджетів було сплачено 32,8 млн грн — 4,4% надходжень податків від сільськогосподарських підприємств області.

За січень 2020 підприємства групи компаній «ПАЕК» сплатили податків до бюджетів усіх рівнів 15,2 млн грн, що, в свою чергу, становить 10,3% від загальних надходжень по сільгосппідприємствам.

Нагадаємо, що зараз на підприємстві депутата обласної ради, голови обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкін проводяться обшуки. Депутат вважає це політичним утиском.

 

Теги: , ,