На Вітовщині «Наш край» відновив дитячий майданчик у селі Калинівка

28.07.2020

 

Дитячий майданчик у селі Калинівка Вітовського району заграв яскравими барвами. Представники районної організації партії «Наш край» при активній участі молодіжного крила «Молодь нашого краю» оновили улюблене місце відпочинку малечі села.

«Ми постійно намагаємось дбати про благоустрій населених пунктів нашого району. Оновлення майданчиків, озеленення територій. Іноді до нас звертаються по допомогу люди, іноді за власною ініціативою беремось до об’єктів, які б потребували благоустрою. Майданчик в Калинівці відносно новий, але не фарбувався і не лагодився вже роки чотири», — розповів голова Вітовської районної організації партії «Наш край» Олексій Саділенко.

До реконструкції майданчика долучилися представники молодіжного крила партії «Молодь нашого краю».

«Декілька років тому на Миколаївщині почалася хвиля встановлення сучасних дитячих майданчиків. Більшість з них на сьогодні виглядають не так привабливо – облізла фарба, поламані об’єкти. Не завжди місцеві жителі мають можливість навести лад. І якщо не підтримувати ці майданчики в належному стані, вони остаточно зруйнуються. Тому ми сьогодні взяли фарби, пензлі і приїхали на допомогу», — розповіла лідер молодіжного крила партії Юлія Рой.

Спільними зусиллями партійців Вітовщини та молоді прибрана територія, відремонтовано лавочки, приварено відірвану браму, завезено пісок в майже пусту і порослу травою пісочницю, розфарбовано огорожу та всі об’єкти на майданчику.  Заграли яскравими барвами гойдалки, гірка.

«Ми самі нещодавно були дітьми. І ще пам’ятаємо ті емоції, які отримуєш в дитинстві. Дітям для щастя не потрібно багато. Вони пізнають світ, їх вабить все яскраве. В нас самих настрій покращувався з кожним етапом перетворення майданчика. А малюків, які прийдуть на прогулянку, чекатиме приємний сюрприз. Адже вчора їх улюблене місце відпочинку не було таким яскравим», — розповіла активіст молодіжного крила Тетяна Пікалова.

Майданчик завдяки «Нашому краю» з тьмяної плями перетворився в яскравий об’єкт.