«Наш край» ініціює акцію «Захисти лікаря»

«Наш край» ініціює акцію «Захисти лікаря», щоб забезпечити надійне фінансування зарплат медиків та лікарень. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак.

За його словами, партія контролюватиме справедливе фінансування лікарів та лікарень у регіонах.

«Сьогодні лікарі звертаються до наших депутатів зі скаргами на несвоєчасну виплату зарплат та їхній розмір, який не відповідає тому, про який влада розповідає з телевізора. Найнахабніше, що середня зарплата лікарів менша за середню зарплату по країні. До того ж, їх ще й обдурюють з її виплатою. Ми відстежимо, щоб у регіонах не відбулося «ручне» розподілення фінансових ресурсів для «своїх» лікарень та лікарів, тому ініціюємо акцію «Захисти лікаря», – повідомив Олександр Мазурчак.

Він наголосив, наші депутати готові збирати інформацію від лікарів за допомогою електронних листів, у телеграмі та вайбері, на сторінках у соцмережах.

«У партії – майже 4 тисячі депутатів, тому ми перевіримо ці факти та спрямуємо їх до прокуратури, щоб вона відреагували на ці знущання над нашими медиками-захисникам», – зазначив Олександр Мазурчак.

Він закликав всіх медиків повідомляти про факти зловживань.

«Ми гарантуємо анонімність та захист персональної інформації! Ми також закликаємо опозиційні сили долучитися до цієї ініціативи. Спільними зусиллями ми захистимо наших лікарів! Контакти для повідомлень. E-mail: [email protected], Телеграм та Вайбер: +380680373270. Сторінка «Нашого краю» у Фейсбук: https://www.facebook.com/nashkray.org», – підсумував Олександр Мазурчак.

#ЗахистиЛікаря

Теги: #ЗахистиЛікаря, , ,