«Подаруй книгу для бібліотеки». Миколаївська обласна організація партії «Наш край» оголошує акцію

30 вересня ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. Вже другий рік поспіль Миколаївська обласна організація політичної партії «НАШ КРАЙ» пропонує взяти участь в акції до Всеукраїнського Дня бібліотек «Подаруй книгу для бібліотеки!».

Долучитися до неї може кожен.

Бібліотека завжди допомагала своїм читачам: одержати знання, відкрити для себе незвіданий світ і, взагалі, знайти відповіді на всі запитання. Сьогодні час підтримати наші сільські  бібліотеки, а це чудовий випадок зробити їм подарунок з нагоди свята! А найкращий подарунок для бібліотеки, як відомо  – це книга.  Можливо, саме ваша книга стане комусь у нагоді: спонукає замислитись чи дасть пораду, а може, просто стане комусь гарним співрозмовником!

Для цього вам необхідно звернутися до місцевих організацій партії «Наш край» з пропозиціями щодо можливості поповнення фондів місцевих бібліотек. Навіть якщо ви подаруєте одну книгу, вона може стати комусь у нагоді. Книжки можуть бути як новими, так і тими, які вже прочитані, але в доброму  стані.

Працівники офісів партії «Наш край» у районах вивчать потреби місцевих бібліотек і передадуть книги, які подарували учасники акції.

Термін проведення акції до 30 вересня 2019 року.

 

Теги: , ,