«Наш край» вітає жителів Первомайська з 343 Днем народження міста

Сьогодні славне місто Первомайськ святкує свій 343 День народження!

Сотні років прожитого життя уже позаду. Було в цій історії різне: щедрі врожаї та голод, мирні роки та роки прожиті в війні, розрусі та тривогах, були часи перебудови та процвітання, роки натхнення і роки переломних моментів. Всяке було, як і в житті кожного міста, кожного куточка нашої планети. Але незважаючи на всі, інколи буреломні повороти долі, Первомайськ завжди вистоював. Так і зараз: з року в рік змінюється, перероджується, стає іншим – містом двадцять першого століття.

«Наш край» щиро вітає кожного жителя Первомайська зі святом. Кожній родині бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та достатку. Нехай ваші серця палають любов’ю до рідного краю, адже серце міста – це ви, його жителі. І від того наскільки сильно ми його любимо, залежить його ритм життя та перспектива розвитку. Творіть історію рідного міста, будьте його частиною, будьте пульсом і тоді місто буде не просто жити – воно зацвіте.

Будьте щасливі!

Окремі слова привітання Людмилі Григорівні Дромашко, Первомайському міському голові, яка обрана саме від партії «Наш край». Ви дуже багато років свого життя віддали цьому місту, будучи службовцем місцевого самоврядування, його керманичем. Тож сьогодні Вас особисто вітаємо з іменинником, розуміючи наскільки для Вас є рідним та коханим Первомайськ. Дай Бог Вам міцного здоров’я, сил та наснаги ще багато років працювати для рідного міста та жити в такому гарному краї!

З повагою,

Миколаївська обласна організація партії «Наш край»

Теги: День міста, , , ,