Довгоочікувана сесія Снігурівської міської ради. Секретаря знову не обрано

Міська рада Снігурівської ОТГ знову залишилась без секретаря. 24 вересня під час другої сесії, проведення якої відкладалося майже два місяці, депутати не дійшли єдиної думки і не підтримали висунуту колегами кандидатуру Геннадія Шияна.

Група депутатів з 14 осіб, серед яких обранці від «Нашого краю»,  висунули на розгляд другої сесії міської ради кандидатуру Геннадія Шияна на посаду секретаря міської ради. Шляхом таємного голосування кандидатура не набрала потрібну кількість голосів. З 25 присутніх 8 проголосувало «ЗА», 16 – «ПРОТИ». Геннадій Шиян не голосував, оголосивши про конфлікт інтересів.

«Ми можемо надалі працювати без секретаря. І чекати на наступну сесію пропозиції від міського голови. Але, якщо більшість підтримає кандидатуру від Леоніда Голоблі, ми можемо отримати монополізацію влади. Тому наша група сьогодні висунула нейтральну кандидатуру – позафракційний  Геннадій Шиян, яка не підтримана більшістю», – прокоментувала результати голосування депутат від «Нашого краю» Ірина Заприкут.

Зауважимо, що перша сесія в Снігурівській міській ОТГ, відбулася після виборів, 16 липня. І більше двох місяців міський голова затягував проведення другої сесії, залишивши без нагального вирішення життєві для громади питання.