Новій владі варто вгамувати апетити щодо свого утримання у держбюджеті-2020, – «Наш край»

Бюджет на наступний рік має бути сформований в інтересах простих людей та їхніх потреб, а не на утримання влади. Про це заявив співголова партії “Наш край” Олександр Мазурчак.

За його словами, держбюджет на 2020 рік  розробили під “слуг”, а не під людей.

“Проєкт держбюджету на наступний рік розроблений в інтересах влади, а не простих людей та їхніх потреб. Зросли видатки на Офіс Президента України, Верховну Раду та силовиків. При цьому нова команда Міністерства охорони здоров’я на третину скоротила бюджетні витрати на закупівлю ліків для людей із рідкісними хворобами. Новій владі варто вгамувати апетити та подумати про людей”, –  зазначив Олександр Мазурчак.

Співголова партії нагадав, що на президентських та парламентських виборах нинішня влада обіцяла своїм виборцям зменшити витрати на себе.

«Нинішня влада прийшла керувати державою, обіцяючи на президентських та парламентських виборах своїм виборцям зменшити витрати на себе. Хоча тепер стало очевидно, для кого закінчилася епоха бідності”, – наголосив Олександр Мазурчак.

Він закликав нову владу не повторювати помилки попередньої влади.

“Потрібно думати про потреби держави та громадян, а не тих, хто дорвався до влади, та сформувати бюджет під людей”, – підсумував Олександр Мазурчак.

Нагадаємо, 15 вересня Кабінет Міністрів подав до Верховної Ради проєкт державного бюджету на 2020 рік.