«Працівники освіти – локомотив змін в громадах», — Юрій Кормишкін привітав вчителів з професійним святом

Працівники освіти – локомотив змін в громадах. На цьому наголосив голова Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін під час привітання вчителів з професійним святом – Днем працівників освіти.

«В нашій команді працює дуже багато вчителів та працівників освіти. Ми пишаємося цими людьми. Вони є локомотивом змін в громадах. Наші вчителі не тільки виховують майбутнє – наших дітей, але й не бояться брати на себе відповідальність за майбутнє своєї громади, області та держави в цілому. Я бажаю кожному вчителю міцного здоров’я, терпіння, мудрості та виваженості», — підкреслив Юрій Кормишкін.

Він впевнений, що вчителі – то люди з великим серцем та відкритою душею, які своєю щоденною працею намагаються закласти зерно істини у кожну дитячу душу.

«Кажуть, через роки далеко не всі пам’ятають свій випускний у школі, але вчителі назавжди залишаються у спогадах кожної людини. Я добре пам’ятаю своїх вчителів. Знаєте, попри те, що в ті далекі часи, коли я був учнем, і були непорозуміння, сьогодні я з теплом та вдячністю згадую кожного з них. Вчителі — то люди з великим серцем та відкритою душею! І я з гордістю констатую, що працюю саме з такими людьми, адже всього в рядах партії «Наш край» понад півсотні працівників освіти, які представляють інтереси своїх виборців у місцевих радах різних рівнів. З дітьми буває дуже складно. Повірте, я це знаю. Але саме ви своєю працею щодня намагаєтеся закласти зерно істини у кожній дитячій душі! Тож, зі святом, дорогі вчителі! Нехай ваші учні, їх батьки та наша держава будуть вам по-справжньому вдячні, та цінують ваш труд не тільки на словах. З Днем вчителя!», — сказав Юрій Кормишкін.

Теги: День учителя, ,