«Наш край» на Кривоозерщині привітав жінок з Всесвітнім днем сільської жінки

У сільських районах нашої держави проживає близько 30-35% від загального числа населення, серед яких близько 50-60 % складають жінки. Більша частина представників самоврядування на селі – жінки, які є рушійною силою змін на краще в сільській місцевості.

Представники Кривоозерської районної організації політичної партії «Наш край» в цей день завітали з візитами пошани в трудові родини сільських жінок у селах Криве Озеро, Луканівка, Багачівка, Секретарка, Тридуби з  привітаннями для жінок-трудівниць.

«Найчастіше на ваші плечі лягають не тільки турботи про сім’ю і виховання підростаючого покоління, а й турботи по будинку, домашньому господарству, робота і безліч інших турбот, про які навіть і не підозрюють ті, хто проживає в містах. Крім того, ми цінуємо ваш великий внесок у розвиток сільського господарства та забезпечення благополуччя на селі», — вітав жінок голова районної організації партії «Наш край» Павло Бузінський.

Крім приємних слів жінки, які все своє життя пропрацювали, отримали квіти, вітальні листівки і цінні подарунки від «Нашого краю».

 

 

 

 

Теги: Всесвітній день сільської жінки, , , Павло Бузінський