Керівництво «Снігурівського комунальника» має зменшити апетити і не запускати в черговий раз руку в кишені громадян. НАШ КРАЙ

    Миколаївська обласна організація партії  «Наш край» не залишиться осторонь чергового свавілля міського голови Снігурівської ОТГ Леоніда Голоблі та керівництва КП «Снігурівський комунальник».

У той час, коли жителі міста ще не оговтались від тарифу на воду та водовідведення у розмірі 46 гривен, коли тривають судові тяжби щодо визнання тарифу незаконно встановленим на підставі висновку Держпродспоживслужби, І.Г. Мамоненко та Л. М. Голобля готують чергове підвищення тарифу до 60 грн за куб води. При цьому, ні якість послуг, ні якість води (яка фактично є технічною) не покращилась.

Свої дії вищевказані можновладці пояснюють піклуванням про добробут комунального підприємства, яке за роки керування Мамоненка стало не просто збитковим, а на межі банкрутства. Адже, за два роки борги «Снігурівського комунальника» виросли до трьох мільйонів гривень. Все, що роблять за останні роки мерія разом з підприємством — намагаються покращити не якість послуг, а особисте фінансово-економічне становище.

За останній рік з міського бюджету через казначейство КП «Снігурівський комунальник» отримало майже 2 млн грн. Згідно з інформацією казначейства, вони були використані на труби, дизпаливо, заробітну плату персоналу. Ці самі витрати закладено в тариф для населення, яке сплачує 46 грн за куб води та водовідведення. І при цьому збитки підприємства перевищують прибутки, якість послуг не покращується, технічний стан мереж далі занепадає.

Замість того, щоб залучати інвестиції, «латати» мережі, покращувати якість води, керівництво «Снігурівського комунальника» при підтримці міського голови, вирішило у найлегший спосіб поповнити рахунки підприємства і силами споживачів покрити збитки. «Наш край» вважає підвищення тарифу до 60 грн за куб води та водовідведення злочином проти людей.

Обласна організація партії «Наш край» ще раз заявляє, що не допустить свавілля і знущань з боку міської влади над жителями Снігурівки.  Ми обіцяли, що питання про підвищення тарифів на воду у Снігурівці буде під нашим особливим контролем. А те, що відбувається зараз – це цинізм і зневага міського голови по відношенню до жителів Снігурівки, які надали йому довіру. А керівництво «Снігурівського комунальника» має зменшити апетити і не запускати в черговий раз руку в кишені громадян.

Нагадаємо, що 5 грудня відбудеться чергове  засідання суду по визнанню неправомірним рішення виконкому Снігурівської міської ради щодо тарифу на воду в 46 гривень.

 

 

Теги: , , Снігурівський комунальник,