В Южноукраїнській школі за ініціативою «Нашого краю» відкрито кросфіт-майданчик

      «Наш край» в Южноукраїнську продовжує втілення своїх ініціатив – будівництво спортивного містечка на території стадіону Южноукраїнської ЗОШ № 1. У листопаді тут відкрито футбольне поле зі штучним покриттям, а зараз вже встановлений та зданий в експлуатацію майданчик для занять кросфітом та воркаутом.

«Проєкт запропонований депутатами міської ради від «Нашого краю» на умовах співфінансування з міського та обласного бюджетів. Ми можемо постійно говорити нашим дітям, що спорт – це користь. Але якщо ми не створимо умови для фізичного розвитку молоді, не покажемо приклад, то позбавимось надії на здорову націю в майбутньому. Ми поставили перед собою задачу – і тепер маємо надсучасне спортивне містечко для занять ігровими та силовими видами спорту», — розповів голова Южноукраїнської організації партії «Наш край», голова фракції у міській раді Євген Квасневський.

На реалізацію проекту витрачено 400 тисяч гривень. Голова фракції «Наш край» у Южноукраїнській міській раді стверджує – завершено тільки пілотний проект. Аналогічні спортивні майданчики планують обладнати у всіх школах міста.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

 

 

 

Теги: , , Южноукраїнська ЗОШ № 1