Чоловіки «Нашого краю» особисто привітали більше 3500 жінок Миколаївщини

Завершився загальнообласний марафон від чоловіків партії «Наш край» по вітанню жінок з Міжнародним жіночим днем. Без перебільшень тепер уже можна сказати, що увагою та вітаннями було охоплено більше 3500 жінок. Чоловіки з «Нашого краю» вітали і активісток партії, і представниць різних професій: медики, вчительки, продавчині, домогосподарки, працівниці сільськогосподарської сфери. Не залишились поза увагою і ветерани праці, пенсіонерки, а також зовсім юні представниці.

Для чоловіків «Нашого краю» три вихідні дні та декілька днів перед святковим днем перетворились у справжній марафон. На електронну адресу партії ще й досі надходять світлини з різноманітних заходів.

Так, наприклад, голова Кривоозерської районної організації партії «Наш край» П. Бузінський разом з А. Підвисоцьким, Г. Тарасюком, А. Івахніним, В.Демінським та О. Демінською, І. Степанюком та А. Капраловим два дні поспіль роз’їжджали Кривоозерщиною з букетами та подарунками. За словами Павла Бузінського така ініціатива партії «Наш край» дала змогу чоловікам подякувати жінкам за їхню турботу, віддану працю та те добро, яке вони дарують оточуючим.

«Жінки нашого краю – найкращі. Ми, чоловіки, не тільки раз на рік, а кожного дня повинні дякувати нашим донькам, матерям, онукам, подругам, сусідкам та колегам по роботі за те, що вони є в нашому житті. Адже жінка — берегиня, скарб, який ми, чоловіки, повинні цінувати і оберігати», — підкреслив П. Бузінський.

Варто відзначити, що акція до Міжнародного жіночого дня прокотилась усіма районами області. Впевнені, що в наступному році увагою буде охоплено ще більше представниць прекрасної статі і ще більше чоловіків приєднаються до цієї ініціативи.

Від імені всіх чоловіків партії «Наш край» хочемо ще раз привітати всіх жінок з початком весни, краси та любові. Дай Бог, щоб у вашому житті було якомога більше радості та добра.

Теги: 8 Березня,