«Реабілітація економіки буде залежати тільки від нас з вами», — Кормишкін привітав вірян з Вербною неділею та закликав залишатись людяними, добрими та свідомими

Голова Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін привітав вірян з Вербною неділею та побажав здоров’я міцного, щастя повну хату, достатку та благополуччя.

«На жаль, в цьому році ми не зустрілися в храмах, ми не зібрались великою родиною та не обійняли один одного так міцно як зазвичай. На жаль, ми не об’єднались в молитві перед іконостасом і не сходили зранку до сповіді. Але на щастя, залишившись на одинці, ми ще більше зміцнили свою віру, ми ще в більшій жазі молимось за здоров’я наших рідних та друзів, ще з більшою любов’ю піднімаємо трубку телефону і говоримо слова: «Не я б’ю – верба б’є, за тиждень – Великдень». Кожному сьогодні і щодня бажаю берегти своє здоров’я і здоров’я своїх рідних, бути вдячними за ті радісні миті, які є в нашому житті, дякувати за хліб насущний, міцність сім’ї, милосердя в серці та ту підтримку, яку сьогодні ви надаєте та надають вам», — відзначив Юрій Кормишкін.

Голова «Нашого краю» підкреслив, що по закінченню карантину потрібно буде зайнятися реабілітацією економіки країни і результат дій буде залежати від кожного.

«Карантин закінчиться, країна почне оговтуватись від завданих втрат і реабілітація економіки, медицини, освіти, промисловості буде залежати тільки від нас з вами. Від нашого уміння працювати і від нашого бажання розвивати. Бережіть себе, залишайтесь людяними, добрими та свідомими. Зі святом усіх нас! Дай Бог здоров’я кожному!», — зазначив Юрій Кормишкін.

 

 

 

Теги: Вербна неділя, ,