Розпочинати потрібно з рідного краю, — Юрій Кормишкін разом з жителями Калинівської ОТГ відкрили перший та єдиний на Єланеччині парк відпочинку

Сьогодні, 28 червня, в селі Калинівка, що в Єланецькому районі, відбулось відкриття єдиного в районі парку відпочинку «Дивограй». Дитячий майданчик, гойдалки, фонтан та перше в районі футбольне поле зі штучним покриттям. Велика за площею місцина, завдяки спільним зусиллям голови Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна, голови Єланецької організації партії Людмили Присяжнюк, Калинівського сільського голови Володимира Булаха, Маложенівського сільського голови Тетяни Козуб та ще не одного десятка людей, які власними руками облагороджували територію, перетворилася на мальовничий куточок для відпочинку як малечі, так і більш дорослого покоління.

«Сьогоднішнє відкриття – це приклад того як спільними зусиллями, об’єднавшись в думках, серцях ми можемо робити свої вулиці, свої села, міста та країну кращими. Я розпочинав саме тут вперше обробляти землю, тут я прописаний, тут близькі та рідні для мене люди. І я відчуваю відповідальність за майбутнє Калинівської громади. Маю надію на те, що, як разом стали до будівництва церкви, до вирішення питання водопостачання, до облаштування родинного парку в Маложенівці, будівництва дитячих майданчиків в 5 селах нашої громади, будівництва та облаштування цього парку, так ми з вами і після виборів до Калинівської об’єднаної територіальної громади, які відбудуться уже в цю неділю, 30 червня, продовжимо разом, рука об руку розбудовувати нашу громаду. Щастя, добробут, благополуччя наших родин залежить тільки від нас з вами і від вашого вибору в цю неділю», — сказав Юрій Кормишкін.

На свято Дня Конституції України та відкриття парку «Дивограй» приїхали звідусіль. Були присутні і голови селищної та сільських рад всього Єланецького району, керівництво району, кандидати в народні депутати України Олександр Кукуруза та Анатолій Гасюк, підприємці, освітяни, творчі колективи. Здавалося, що весь район сьогодні переїхав до Калинівської громади.

Своє благословення за зроблену роботу і на майбутні звершення дав і священнослужитель.

«Всі добрі діла, які роблять для нас люди, починаються з благословення. Я, як настоятель Святоуспенського храму, благословляю їх на ті добрі діла, які вони роблять для нас. Нехай милість господня Вам супутствує, а Бог нехай помагає їм робити добрі діла для нашої громади. Нехай милосердя укріпляє усіх вас», — сказав священнослужитель.

Подякував своїй громаді і діючий сільський голова Володимир Булах і на правах головуючого запросив всіх сільських та селищного голову до співпраці і до спільних майбутніх проектів.

«Я вдячний кожному, хто сьогодні приїхав в нашу громаду. Я і подумати не міг, що сьогодні нас буде так багато. Дивлячись на вас, я бачу силу. Бачу ту силу, яка уже сьогодні є рушійною для здійснення позитивних змін в наших селах. І я розумію, що допоки ми будемо разом, об’єднані та єдині, доти у нас буде ця сила творити, будувати, розвивати. Дай Бог, щоб був мир та здоров’я, а все інше ми обов’язково зробимо», -сказав Володимир Булах.

Підтримала Володимира Булаха і Ясногородський сільський голова Людмила Шатохіна, яка також добавила, що з таким хрещеним батьком, як Юрій Кормишкін, у Калинівської громади є майбутнє і все буде добре.

«Сьогодні Калинівська громада у всіх на слуху. Тільки й розмов про те, що в Калинівці вирішили питання, розпочали будівництво. Десь ми трішки по-доброму заздримо. Але дуже по-доброму. І хочемо сказати, що ми завжди поруч з вами і бажаємо вам розвитку і процвітання. І нехай 30 червня, кожен з вас зробить правильний вибір. Адже, впевнена, ви уже відчули, як воно бути в команді Юрія Кормишкіна і «Нашого краю», — підкреслила Людмила Шатохіна.

Нагадаємо, що уже 30 червня відбудуться вибори до Калинівської сільської ради об’єднаної територіальної громади. «Наш край» веде свою команду.

Калинівська сільська об’єднана територіальна громада (Калинівська сільська рада (села Калинівка, Водяне, Новоолександрівка, Уральське), Маложенівська сільська рада (села Маложенівка, Богодарівка, Веселий Поділ, Кам’янка):

  1. КОКУЦА Галина Василівна, 22.12.1969, вища освіта, директор Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст.
  2. КАЮТИЧ Тетяна Дмитрівна, 01.02.1966, професійно-технічна освіта, працює бухгалтером в ТОВ СГВП « Агро-Флагман».
  3. КУЛЬБАЧИНСЬКА Оксана Олександрівна, 01.09.1978, вища освіта, працює секретарем виконкому Калинівської сільської ради.
  4. СІКЕРДЕЙ Олександр Іванович, 20.08.1964, загальна середня освіта, одноосібник.
  5. ПОЛУДЕНЬ Ірина Іванівна, 10.06.1975, загальна середня освіта, працює заготівельником молочної продукції в ТОВ СГВП «Правда».
  6. ДЕМЕНКО Геннадій Миколайович, 03.09.1977, загальна середня освіта, Фізична особа-підприємець.
  7. ВОРОБЙОВ Микола Миколайович, 26.08.1959, освіта професійно- технічна, пенсіонер.
  8. ДРАЧУК Іван Михайлович, 29.10.1972, загальна середня освіта, одноосібник.
  9. КОНДРАТЕНКО Любов Іванівна, 30.03.1960, вища освіта, пенсіонерка.
  10. ГРАВЧЕНКО Лілія Іванівна, 03.10.1967, вища освіта, фахівець із соціальної роботи в ТЦСО в Єланецькому районі.
  11. КУЛЯБКО Наталя Віталіївна, 20.08.1986, вища освіта, завідуюча ДНЗ Маложенівський ДНЗ «Малятко».
  12. КОХАН Антоніна Вікторівна, 03.11.1970, загальна середня освіта, прибиральник службових приміщень Маложенівської сільської ради.
  13. БУРДЕНЮК Василь Дмитрович, 08.12. 1977, вища освіта, керуючий справами в ТОВ «Едельвейс – 2007».
  14. БИТЧЕНКО Тетяна Анатоліївна, 20.05.1981, професійно – технічна освіта, завідуюча Кам’янським сільським клубом.

Кандидатом на посаду голови Калинівської сільської ради об’єднаної територіальної громади одноголосно підтримано діючого Калинівського сільського голову Володимира Миколайовича Булаха, який уже не перше скликання працює в громаді та для громади.

Теги: , , , Людмила Присяжнюк,