«Мені стало відомо, що деякі «зацікавлені» депутати обласної ради організовують агітаційні програми по селам Єланецького району», — Кормишкін

Голова обласної організації партії «Наш край», депутат обласної ради Юрій Кормишкін озвучив свою позицію з приводу активізації роботи деяких осіб над процесами децентралізації в Єланецькому районі.

«На жаль, сьогодні мені стало відомо, що деякі «зацікавлені» депутати обласної ради організовують агітаційні програми по селам Єланецького району. Люди жаліються, що їх залякують, щоб вони в свою чергу підтримували ідеї зацікавлених осіб щодо об’єднання. І якщо на сьогодні має місце факт залякування людей – їм потрібно звертатися до правоохоронних органів. Проблема в тому, що ініціатори провокацій бачать тільки свій власний інтерес, забуваючи про логічну, географічну та економічну сторону цього питання, та найголовніше всі вони забувають про людей…», — висловив обурення Кормишкін.

Також Юрій Кормишкін наголосив, що буде відстоювати інтереси Калинівської ОТГ в районі як окремої адміністративно-територіальної одиниці.

«В Єланецькому районі на сьогодні діє Калинівська громада, що включає в себе села Кам’янку, Маложенівку, Богданівку, Веселий Поділ, Водяне, Уральське та Новоолександрівку – громада самодостатня, здатна самостійно себе утримувати з достатньою кількістю населення та територією, щоб існувати як “незалежна”, від інших громад району, одиниця. На сесії я особисто буду голосувати за це», — наголосив Кормишкін.

Голова «Нашого краю» зауважив, що як громадянин та свідомий житель Миколаївської області, не має права залишитися осторонь «нездорової» ситуації, яка зараз склалася в районі навколо процесів децентралізації.

«Та прошу “зацікавлених” обласних депутатів схаменутися, відкинути свої власні інтереси та подумати про людей. Крім того додам, що я, в першу чергу, зацікавлений тільки у тому, щоб у наших людей, на нашій рідній Батьківщині все було добре. І роблю для цього все можливе в межах своїх повноважень, як депутат обласної ради, що працює на громадських засадах, і як бізнесмен, що сумлінно сплачує податки», — закликав голова фракції «Наш край» в обласній раді.

Теги: , , ,