Увага! Фотоконкурс

Зима – пора святкового настрою та чудес. Це час, коли збуваються мрії та здійснюються бажання, змінюється в природі все навкруги. Дивовижні картини розмальовує мороз  на вікнах, грони червоної калини яскраво прикрашають гільця дерев, а якщо випадає сніг, то справжня дивовижна казка радує  кожного. Свої враження, зимові етюди, спостереження за природою передали сотні наших земляків: дорослих і дітей в конкурсі «Новорічна казка — 2019». Саме тому вже другий рік поспіль Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» прийняла рішення продовжити цю роботу і  оголошує фотоконкурс під назвою «Новорічна казка».

Метою конкурсу є підвищення творчої активності населення, розвиток художнього та естетичного смаку, обмін досвіду між аматорами та професіоналами.

До участі у конкурсі запрошуються всі бажаючі.

Умови конкурсу:

  • Зробити фото новорічної тематики. Це можуть бути будь-які фотографії на ваш смак: засніжена природа, ялинка, процес її оздоблення, новорічні наряди та інше.
  • Фото повинно бути якісними.
  • Кількість світлин від одного учасника – не обмежена.
  • Надіслати фото в електронному вигляді до Миколаївської обласної організації політичної партії «Наш край» на електронну скриньку [email protected], вказати у повідомленні свої ПІБ, дату народження, повну адресу проживання та контактний телефон.
  • Увага! До розгляду не будуть братися фотографії людей, дітей та застілля. Ці заходи ми приймаємо для того, щоб усі учасники були в рівних умовах.

Взяти участь у фотоконкурсі можна у період з 25 грудня по 5 січня. Підсумки фотоконкурсу будуть підведені 14 січня – на Старий Новий рік 2020 року. Переможець нашого конкурсу отримає  подарунок. Кращі роботи учасників будуть опубліковані на офіційній сторінці на сайті Миколаївської обласної організації політичної партії «Наш край» та в соціальній мережі Facebook.

Зафіксуй цю чарівну зиму не лише у своїй пам’яті, але й на фото! Усім учасникам бажаємо успіхів!

Теги: ,